Blythswood Square

5 sterren hotel Glasgow

Blythswood Square is een bekroond 5 sterren hotel met spa in Glasgow, en bevat 100 gastenkamers inclusief individuele suites en een prachtig penthouse. De centrale locatie in het stadscentrum is ideaal voor stedentrips, bruiloften, kleine vergaderingen en conferenties.

Geniet van een onvergetelijke ervaring midden in een stad vol met geschiedenis en cultuur. Een bezoekje aan Glasgow is geschikt voor iedereen, van een ontspannende spa en heerlijke restaurants tot spannende winkelsessies en stadstours.

Het restaurant van Blythswood Square heeft een informele en ontspannen sfeer en is de perfecte plek om te genieten van heerlijke seizoensgerechten en creatieve cocktails. Het hotel beschikt ook over een adembenemend 35m2 grote salon op de eerste verdieping met uitzicht over de tuinen, een ideale keuze voor een high tea of om een van onze drankjes uit het prijswinnende cocktailboek te proeven.

Kies ook eens voor de luxe hotel spa, een kalme en rustige plek waar alle aandacht gericht is op wellness. Een behandeling waarin u geniet van The Thermal Experience is een absolute must.

Vraag vandaag informatie aan 4 en verwen uzelf op het beste in een luxe accommodatie.

Als u mensen wilt vermaken tijdens uw verblijf, zijn onze privézalen (inclusief een privézaal met film voor maximaal 40 mensen) perfect voor zakelijke of sociale entertainment.

We zijn ontzettend trots dat we dit prachtige historische monument, Blythswood Square, hebben opgeknapt, een prachtige, groene plek midden in het stadscentrum van Glasgow. We hopen ten zeerste dat u geniet van uw tijd bij ons.

Neem om te reserveren contact op met een lid van ons team:

T: 0141 248 8888
E: reserve@blythswoodsquare.com
ONLINE RESERVEREN-KNOP