Blythswood SquareBezienswaardigheden Glasgow

Ontdek de bezienswaardigheden van Glasgow te voet en via een wandeltocht vanaf Spirit of Glasgow tijdens een luxe verblijf in Blythswood Square. 


Leer alles over Glasgow's erfgoed inclusief rijke architectuur en de schoonheid van de stad. Neem eenvoudig weg contact met ons op mom uw reis meteen te beginnen.

De 90 minuten durende rondreis, waarbij de originele voetsporen van Glasgow gevolgd worden, begint bij de kathedraal van Glasgow en gaat verder via Provan's Lordship, het St. Mungo museum, het Mercat Cross-gebied en Tollbooth. Vervolgens ontdekt u de nieuwe wijk van de stad, met onder andere Merchant City en George Square.

Prijzen vanaf £164 per persoon voor 2 nachten en een groepswandeltocht of £200 per persoon voor 2 nachten en een privéwandeltocht.
Het bezienswaardigheden Glasgow-pakket bevat:
2 overnachtingen in een luxueuse accommodatie
Volledig Schots ontbijt
Spirit of Glasgow 'Bezienswaardigheden Glasgow' wandeltocht

Neem contact op met een lid van ons team om een verblijf in Glasgow inclusief rondreis te boeken:

T: 0141 248 8888
E: reserve@blythswoodsquare.com
ONLINE RESERVEREN-KNOP

Weergegeven prijzen zijn gebaseerd op twee volwassenen in een klassieke kamer voor twee nachten en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Tijdens het reserveren dient u een niet-restitueerbareborg van 25% te betalen. Tegen een toeslag kunt u een kamerupgrade krijgen. Tarieven zijn inclusief service en BTW.

By Natalie