Blythswood Square

Korte vakanties Glasgow´╗┐We beschikken over een brede reeks luxe kamers in Blythswood Square voor korte vakanties in het Schotse Glasgow. Of u nu wilt genieten van de spa, wilt gaan winkelen met vrienden, op zoek bent naar avontuur of de Schotse bezienswaardigheden wilt ontdekken, iedereen vindt hier zijn droomverblijf.

Verwen uzelf op een verjongende behandeling met een luxe spa-ervaring waar een breed palet aan therapie├źn beschikbaar staan om de stress van het alledaagse leven weg te nemen.

Of ga op verkenningstocht naar het rijke erfgoed en cultuur van de stad met ons pakket Schotland bezienswaardigheden. Aan het eind van een lange dag vol bezichtigingen kunt u ontspannen in de comfortabele en stijlvolle omgeving van ons luxe 5 sterren hotel op een centrale locatie.

Glasgow is gastheer van een brede reeks aan eersteklas attracties. Ontdek tijdens een korte vakantie de geheimen van dit juweeltje tijdens een wandeltocht waarbij u deze prachtige charmante stad op een ontspannend tempo kunt ontdekken.

Boek hier online 4 of neem contact op met een lid van ons reserveringsteam:

T: 0141 248 8888
E: reserve@blythswoodsquare.com
ONLINE RESERVEREN-KNOP