Blythswood Square

Luxe kamers Blythswood SquareBlythswood Square zal u zeker niet teleurstellen wat betreft luxe accommodatie in Schotland. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers, 6 individuele suites en Glasgow's meest glamoureuze penthouse.

Classics - deze stijlvolle kamers met king size-bedden en badkamers met Spaans marmer zult u zeker waarderen.

Deluxe - alle charme en verfijning van de Classics-kamers maar nog groter: perfect!

Classic Suites - elke kamer is afgewerkt met de hoogste standaard, als u er één geprobeerd heeft, wilt u ze allemaal proberen.

Blythswood Suite - een goede optie voor mannen!

Townhouse Suite - een prachtige, sfeervolle suite met alles erop en eraan!

Penthouse - voor gasten die op zoek zijn naar ultieme luxe. Deze spectaculaire suite is toegankelijk per lift en neemt een hele verdieping in beslag. De suite biedt een privéterras, een bar, een eetruimte eneen adembenemend uitzicht over Glasgow.

Online reserveren in Glasgow's toonaangevende centraal gelegen luxueuze hotel.

Het ontwerp en de layout van al onze luxe kamers zijn zorgvuldig opgemaakt om u een ontspannen verblijf te garanderen. Of u Glasgow nu bezoekt voor zaken of voor plezier, u vindt er een kamer die aan al uw wensen voldoet.

Van rustige dagen in de spa tot culturele theaterbezoekjes, u vindt waar u naar op zoek bent als u een van onze stedentrips boekt.

Verwen uzelf met een unieke ervaring. U kunt alles verwachten, van hemelbedden tot handgemaakte Spaanse marmeren baden en douches, inclusief de modernste mobiele technologie per kamer. We zijn er zeker van dat elke moderne reiziger alles vindt waar hij naar op zoek is en verwacht van dit luxueuse hotel.

Het woord "standaard" kennen we niet bij Blythswood Square, zelfs de Wee Classics beschikken over een eigen stijl.

Boek hier online uw kamer