Blythswood SquareLuxe hotel spa Blythswood Square

Ontdek het Blythswood Square Hotel and Spa met onze luxe spa vakantie in Glasgow.
De spa in Blythswood Square biedt een reeksverschillende verkwikkende en ontspannende schoonheidsbehandelingen, die speciaal ontwikkeld zijn om uw verblijf te verrijken. Voor onze behandelingen gebruiken we producten met formules die de kracht van pure, biologische ingrediënten combineren met een geavanceerde biowetenschappelijke kijkop huidverzorging. De therapieën die wijbieden behoren daarom tot de meest effectieve holistische huidverzorgingsbehandelingen ter wereld.

De luxe spa vakantie in Glasgow omvat:
Accommodatie met een luxe hotel spa in een individueel ontworpen kamer
Volledig Schots ontbijt
55 minuten durende spabehandeling op de dag van aankomst
Aanvullend gebruik van The Thermal Experience
Prijzen vanaf £260 per kamer per nacht, gebaseerd op twee volwassenen in een klassieke kamer. (Let op: een lid van ons spateam zal na de reservering contact met u opnemen om een geschikte tijd voor uw behandeling en bezoek aan de Spa Thermal af te spreken).

Direct Contact met ons opnemen 1 voor een verblijf in de luxe hotel spa of om een lid van ons team te spreken:

T: 0141 248 8888
E: reserve@blythswoodsquare.com
ONLINE RESERVEREN-KNOP

Algemene voorwaarden
Weergegeven prijzen zijn gebaseerd op twee volwassenen in een klassieke kamer en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met een andere actie.
Tegen een toeslag kunt u een kamerupgrade krijgen.

Spabehandelingen en het gebruik van de Thermal Experience zijn afhankelijk van beschikbaarheid.
Gezondheid en veiligheid in de spa
Tijdens drukte kunnen we de toegang tot de Thermal Experience beperken om te garanderen dat al onze gasten op een veilige manier kunnen gebruik kunnen maken van onze faciliteiten. We kunnen u vragen een tijdje te wachten of later op de dag terug te komen.

By Natalie