The Bonham

4 sterren hotel Edinburgh

The Bonham is een 4 sterren boutique hotel in de wijk West End van Edinburgh. De ontspannen sfeer in het hotel zorgt ervoor dat u zich bij vertrek verfrist en ontspannen voelt. Voor een stedentrip midden in de hoofdstad van Schotland voor aantrekkelijke prijzen kunt u een kijkje nemen bij onze meest recente aanbiedingen.

In een rustige groene omgeving op een steenworpafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en omgeven door deze prachtige Schotse stad, is het luxe boutique hotel The Bonham zonder twijfel een van de stijlvolste hotels van Edinburgh. Bovendien bieden we gratis parkeergelegenheid!

We hebben in het 4 sterren hotel The Bonham krachtige kleuren, luxe materialen en hedendaagse kunst en fotografie, om een gezellige, vrolijke omgeving te creëren die tegelijkertijd ontspannend, verwelkomend en typisch Schots is.

Het luxe boutique hotel bestaat uit 49 boutiquekamers en -suites 4 en onze evenementzalen zijn flexibel genoeg om te entertainen voor privédiners, cocktailfeestjes, kleine bruiloften of vergaderingen.

Het restaurant van the Bonham heeft een elegante, stedelijke vormgeving die u zeker zult waarderen, of u nu bij ons verblijft voor zaken of voor uw plezier. Met uitzondering van een aantal opvallende, dramatische kunstwerken van Tilo Stengel, is het restaurant koel en minimalistisch ingericht, zodat u zich geheel kunt concentreren op de gerechten, het gezelschap en de gelegenheid.

Het menu van het restaurant van het 4 sterren hotel is geïnspireerd door klassieke smaken aangepast aan het moderne palet van chefkok Maciej Szymik en zijn team.

Door gebruik te maken van lokaal geproduceerde seizoensproducten, zijn de gecreëerde producten zowel simpel als elegant. Het restaurant biedt ook een uitstekend, goed opgemaakte wijnlijst gekozen door restaurantmanager Julie Goschescheck, om uw maaltijd volledig aan te vullen.