The Bonham

Kaart Bonham EdinburghHet Bonham hotel Edinburgh is gunstig gelegen in de wijk West End, omgeven door de mooiste tuinen en prachtige oude straten van de New Town. [Maak vandaag een reserving] 1 en geniet van een onvergetelijke [stedentrip] 2 in de Schotse hoofdstad.

The Bonham
35 Drumsheugh Gardens. Edinburgh. Schotland. VK. EH3 7RN
Tel: +44 (0) 131 226 6050

Over de New Town van Edinburgh
De New Town, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een prachtig historisch stadsdeel en is de perfecte locatie voor The Bonham. Tijdens uw verblijf in het stadscentrum zal ons team u graag adviseren over bezienswaardigheden en excursies in Edinburgh.

Geniet van Stockbridge
Op loopafstand van het hotel Edinburgh ligt Stockbridge, een wijk met veel kleine luxe boutiekjes en cafeetjes, een ontspannend alternatief voor het bruisende stadscentrum. U bevindt zich echter niet zover van het centrum dat u iets moet missen, aangezien u zich op loopafstand bevindt van de voornaamste winkelgebieden George Street en Princes Street waar zowel luxe merken als mode voor het grote publiek te vinden zijn.

Daarnaast ligt het hotel op loopafstand van de Koninklijke Botanische Tuinen die op elk moment van het jaar zeker een bezoek waard zijn.

Aankomst op Haymarket of het Waverly treinstation
Edinburgh heeft twee treinstations: Waverly en Haymarket. Waverly is het voornaamste station, gelegen aan Princes Street, op 2,5 km afstand en ongeveer 10 per taxi. Haymarket Station in het westen van het centrum ligt op 800 m lopen of 5 minuten met de taxi.

Websites
www.walkit.com - een kaart met wandelroutes verkrijgen tussen twee willekeurige punten, inclusief reistijd, verbrandde calorieën, stappentelling en besparing van koolstof. Snel, gratis, gezond en groen.
www.trainline.com - uw eerste halte voor treinkaartjes.
www.lothianbuses.com - de busservice van Edinburgh

Reizende per auto uit het westen en vanaf het vliegveld
Neem vanaf de M8 in oostelijke richting de A8 en houdt na het vliegveld links aan op de rechterbaan en in de tunnel. Ga bij de stoplichten rechtdoor, blijf ongeveer 6,5 km op deze weg totdat u stoplichten ziet bij het Haymarktet treinstation aan de rechterkant. Ga na deze stoplichten de tweede straat links bij de volgende stoplichten bij Palmerston Place en vervolgende de tweede rechts bij Rothesay Place. The Bonham bevindt zich op 150 meter, aan de overkant.

Reizende per auto vanuit het noorden
Benader Edinburgh op de A90 vanaf Forth Road Bridge en volg de borden voor stadscentrum langs Queensferry Road. Bij de Holiday Inn Garden Court Hotel (rechts) neemt u de rechter zijweg op de weg. Ga rechtdoor op de rotonde richting de volgende stoplichten en vervolg de weg als deze naar rechts afbuigt. Steek de Dean brug over en ga bij de volgende stoplichten rechts richting Drumsheugh Gardens, en ga bij de tuinen rechts. Het hotel ligt aan het eind van de weg aan de rechterkant.

Reizende per auto vanuit het zuiden
De A1 brengt u direct naar Edinburg's stadscentrum. Vervolg Queen Street tot het eind en ga vervolgens naar St Colme Street. Ga rechts na de straat Randolphe Crescent naar Queensferry Street. Ga links bij Drumsheugh Gardens. Het hotel ligt aan het eind van de weg aan de rechterkant.

Neem contact op met een lid van ons team om een reservering te maken:
T: 0131 274 7400
E: reserve@thebonham.comView Larger Map