The Bonham

Luxe kamers Bonham Hotel´╗┐Het boutique hotel The Bonham in de Schotse hoofdstad Edinburgh is een gezellig, luxe boetiekhotel. Zelfs onze intiemste kamers zijn voorzien van een queensize bed en bieden een individuele, hedendaagse stijl. Maak een reservering bij Edinburgh's toonaangevende boutique hotel in West End.

Of u nu alleen reist of iemand wilt verrassen met een romantisch weekendje weg, The Bonham Hotel met zijn luxe kamers is de perfecte keuze. Een brede reeks aan kamers van verschillende groottes zijn beschikbaar, met een keuze aan tweepersoonsbedden of twee eenpersoonsbedden.

Unieke kamers: deze kamers met unieke stijl en karakter, beschikken over queen size-bedden.

Superior kamers: ruim, origineel en door experts ingericht, deze luxe kamers zijn ontspannende ruimtes, perfect om van de prachtige uitzichten over Edinburgh te genieten

Suites: deze prachtige, luxueuze suites bieden een aparte woonkamer, een elegante inrichting en een minibar met frisdranken.

Elke kleurrijke, sfeervolle kamer van The Bonham Hotel is uniek en handig ingericht. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche boven het bad.

Om een reservering te maken bij The Bonham neemt u contact op met ons reserveringsteam:

T: 0131 247 7400
E: reserve@thebonham.com