The BonhamRondleiding Kasteel Edinburgh

Geniet van een luxueuze accommodatie in Edinburgh en kaartjes voor het Kasteel Edinburgh.


The Bonham kondigt met trots een samenwerking met het Kasteel Edinburgh aan: een exclusieve Schotse korte vakantie waarin het genot van een verblijf in een hedendaags West End boutique hotel gecombineerd wordt in combinatie met een rondleiding door het kasteel van Edinburgh, vol met geschiedenis over de stad.

Kasteel Edinburgh, centrale bezienswaardigheid van de stad, heeft met zijn aanwezigheid zijn omgeving eeuwenlang gedomineerd. Dit indrukwekkende voorbeeld van de rijke Schotse geschiedenis torent boven de bruisende stad uit en blijft jaar na jaar bezoekers trekken. Het kasteel op de rotsen met zijn eeuwenoude gebouwen en prachtige uitzichten is een betoverende plek.

De luxe korte vakantie met rondleiding in Kasteel Edinburgh is beschikbaar voor slechts £136 per kamer per nacht, gebaseerd op 2 volwassenen, en is inclusief:
2 luxe overnachtingen in een individueel ingerichte kamer
Elke ochtend een volledig Schots ontbijt
Kaartjes zonder wachtrij voor het kasteel voor uw gemak
Audiorondleiding - de officiële audiorondleiding van het kasteel van Edinburgh ligt voor u klaar in het kasteel.
De officiële souvenirgids van het kasteel van Edinburgh. Een volledig geïllustreerde gids van 64 pagina's waarin het fascinerende verhaal achter dit prachtige monument verteld wordt.

Beschikbaar tot 30 november 2013. Afhankelijk van beschikbaarheid.

Klik hier om de beschikbare data en prijzen te bekijken.

Neem contact op met een lid van ons team om een reservering te maken:
T: 0131 274 7400
E: reserve@thebonham.com

Weergegeven prijzen zijn gebaseerd op twee volwassenen in een standaardkamer en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Tegen een toeslag kunt u een kamerupgrade krijgen. Tarieven inclusief service en BTW.

By Natalie