The Bonham

Vakantie Bonham Edinburgh´╗┐Bij The Bonham kunt u terecht voor een breed scala aan luxueuze vakanties. Van drukke winkelreisjes tot romantische weekendjes, er is voor iedereen iets te vinden in Edinburgh's toonaangevende boutique hotel.

Maak een reservering in The Bonham Hotel en geniet van een onvergetelijk verblijf in een van onze hedendaagse kamers. In het hart van de stads bruisende West End combineert het hotel moeiteloos stijl met hedendaags design.

Ontdek alle hoogtepunten die Edinburgh te bieden heeft, voordat u ontspant in ons ontspannende en chique boutique hotel. Edinburgh is een traditionele literaire stad met een rijke geschiedenis en bevat tal van entertainment, geschikt voor iedereen. Kies uit een van onze nieuwste vakantiebestemmingen - ons best of the Bonham pakket bevat alles wat u nodig heeft voor een overnachting in Edinburg. Of wees iedereen voor met ons kasteel van Edinburgh trip zonder wachtrij

Neem contact op met ons reserveringsteam om een vakantiebestemming in The Bonham in Edinburgh te boeken:

T: 0131 247 7400
E: reserve@thebonham.com

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws over vakanties in Edinburgh en andere speciale aanbiedingen te ontvangen.